Fick precis tillbaka min bil

Fick precis tillbaka min bil

Välkomna till ett nytt blogginlägg! Sista veckan på semestern och det är väldigt tur för jag fick precis tillbaka min bil från en bilverkstad. Jag behöver verkligen min bil när jag arbetar, det är alldeles för långt till jobbet för att jag ska kunna gå och några bussförbindelser finns inte direkt. Det var i onsdags förra veckan som bilen började krångla och det var egentligen bara att rulla in till en bilverkstad så fort som möjligt. Som tur var så befann jag mig inne i Borlänge när det här inträffade så jag hade inte särskilt långt till en bilverkstad. Jag bor ungefär en liten bit utanför Borlänge och fick skjuts hem av min kompis. Eftersom att jag inte har haft någon bil så har jag varit ganska låst här hemma, men nu kan jag alltså äntligen åka någonstans om jag vill. Det har egentligen inte varit några större problem utan bil, jag har nära till matbutiken och sen har det varit bra väder så jag har mest legat hemma och solat på altanen. Att bilen nu är reparerad och står på min uppfart känns verkligen som en lättnad, jag var verkligen orolig över att det var mer omfattande fel på bilen och hade räknat med att vara utan min kärra i några dagar till. Dock så var det inga större problem, men jag kommer snart behöva byta kamrem på bilen vilket inte är särskilt roligt. Det är däremot inget som jag tänker på i dagsläget, nu är jag mest glad över att jag har fått tillbaka bilen från en bilverkstad och att den fungerar precis sådär bra som den ska. Jag ska passa på att försöka njuta av de här sista dagarna på semestern och det tänker jag göra hemifrån. Det har varit mycket resande så det är skönt att få vara hemma igen.  


Kommentarer är stängda.