Transporter av olika slag

Transporter av olika slag

Godmorgon bloggen! Idag ska vi prata lite om transporter och det är inte vilka transporter som helst jag har i åtanke, utan det är möbel- och flyttransporter. Långt ifrån alla människor har en bil och i samband med att jag flyttade till Linköping så gjorde jag mig också av med min bil. Det är en form av frihet att alltid ha tillgång till en bil absolut, men man får inte heller glömma att det också är en ganska så stor kostnad och om man som jag bor mitt i Linköping så finns det ingen anledning att ha någon bil. Jag har fem minuters promenad till jobbet, matbutiker och restauranger ligger precis runt hörnet. Det finns ingen anledning till att ha någon bil tänkte jag, men så kommer de där tillfällena när det kan vara bra att ha bil. Efter det att jag flyttade in till Linköping så fick jag tag i en ännu bättre lägenhet i stan också. Då ställdes jag inför ett ganska stort dilemma, jag kunde knappast ta alla mina saker på cykeln. Som tur var så finns det något så fantastiskt som flyttransporter, för att flytta utan någon bil är inte enkelt kan jag lova. Det är faktiskt enda gången sedan jag gjorde mig av med kärran som jag har känt att det hade varit bra och behålla bilen. Sen är det klart att det finns tillfällen då det hade varit skönt med en bil istället, men det har inte funnits något direkt behov. Oftast så finns det lösningar om man inte har bil, visst kostar det lite med flyttransporter men det är ingen utgift som är i närheten av vad det kostar att ha bil. Samtidigt så är det också ganska skönt att ha någon annan som transporterar allting åt en istället för att man själv ska packa sin bil helt full.  


Kommentarer är stängda.